Daudzums | 200g |
---|
Maistinė vertė (100 g.): energinė vertė: 10kcal / 41Kj; Riebalai <0,5 g. (iš jų sočiųjų riebalų rugščių <0,02g.), angliavandeniai 0,6 g. (š jų cukrų<0,5 g.), maistinės skaidulos 3,8 g, baltymai <2g , druska 0,1 g.
Kilmės šalis: Kinija.
Gamintojas: The Konjac Shop, Ispanija.
Platintojas: UAB Kuri kuria, M.Katkaus g. 5, Vilnius, Lietuva
Sudedamosios dalys: vanduo, konjako šaknis, dehidratuotas pomidoras, stabilizatorius (E526).
Konjako makaronai su pomidorais be glitimo, angliavandenių, riebalų ir cukraus yra tikras skaidulų šaltinis. Konjako makaronams gaminti naudojami konjako augalo (Amorphophallus konjac) stiebagumbiai. Šie makaronai ilgam suteikia sotumo jausmą.
Konjako makaronų nereikia papildomai virti, juos galima valgyti iš karto, pagardinus sojos ar kitu padažu, taip pat dėti į sultinius ar pagardinus prieskoniais ir kitais ingredientais pasikepti keptuvėje.
Skonis: neutralus, švelnaus daržovių aromato;
Spalva: gelsva;
Kvapas: švelnus daržovių.