Daudzums | 200g |
---|
Energinė vertė: 10kcal / 41Kj;
Riebalai 0,5 g, iš jų sočiųjų <0,02g; Angliavandeniai 0,6 g., iš jų cukrų <0,5 g, Maistinės skaidulos 3,8 g, Baltymai 2 g, Druska 0,1 g
Sudedamosios dalys: vanduo, konjako šaknis, džiovinti špinatai, stabilizatorius (E526)
Konjako makaronai su špinatais yra tikras skaidulų šaltinis.
Suteikia sotumo jausmą, maitina žarnyno gerąsias bakterijas.
Konjako šaknis – tai gliukomananas arba kitaip konjako mananas ir yra išgaunamas iš Japonijoje kilusio augalo (leopardinio amorfofalo) šaknų. Šio augalo šaknyse yra daug skaidulinių medžiagų. Kadangi gliukomananas pasižymi išskirtiniu gebėjimu absorbuoti vandenį, tai yra klampiausia maistinių skaidulų rūšis ir naudojamas kaip natūralus tirštiklis. Gliukomananas ypatingai naudingas lieknėjant.
Konjako makaronai su špinatais yra be gliuteno ir cukraus, be angliavandenių ir riebalų.
Galima vartoti vienus, gardinti padažais ir kitais ingredientais arba vartoti kaip garnyrą, dėti į sriubas, salotas ar kitus patiekalus.
Konjako makaronų su špinatais skonis: neutralus;
Spalva: žalsva;
Kvapas: švelnus daržovių kvapas.
Galiojimas: 12 mėnesių nuo pagaminimo datos.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, nuo saulės spindulių, originalioje pakuotėje.
Kilmės šalis: Kinija;
Gamintojas: The Konjac Shop, Ispanija;
Platintojas : UAB Kuri kuria, M.Katkaus 5, Vilnius