Daudzums | 200g |
---|
Energinė vertė: 10kcal / 60Kj;
Riebalai 0 g, iš jų sočiųjų 0g; Angliavandeniai 1,6 g., iš jų cukrų <0,5 g, Maistinės skaidulos 5,2 g, Baltymai 0,33 g, Druska 0,05g
Galiojimas: 18 mėnesių nuo pagaminimo datos.
Sudedamosios dalys:
vanduo, konjako šaknis, avižų pluoštas, sojos pluoštas, stabilizatorius (E526)
Konjako ryžiai suteikia sotumo jausmą, maitina žarnyno gerąsias bakterijas.
Konjako šaknis – tai gliukomananas arba kitaip konjako mananas ir yra išgaunamas iš Japonijoje kilusio augalo (leopardinio amorfofalo) šaknų. Šio augalo šaknyse yra daug skaidulinių medžiagų. Kadangi gliukomananas pasižymi išskirtiniu gebėjimu absorbuoti vandenį, tai yra klampiausia maistinių skaidulų rūšis ir naudojamas kaip natūralus tirštiklis. Gliukomananas ypatingai naudingas lieknėjant.
Konjako ryžiai yra be gliuteno ir cukraus, be angliavandenių ir riebalų.
Konjako ryžius galima vartoti vienus, gardinti padažais ir kitais ingredientais arba vartoti kaip garnyrą, dėti į sriubas, salotas ar kitus patiekalus.
Konjako ryžių skonis: neutralus;
Spalva: gelsva;
Kvapas: švelnaus daržovių aromato.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, nuo saulės spindulių, originalioje pakuotėje.
Kilmės šalis: Kinija;
Gamintojas: The Konjac Shop, Ispanija;
Platintojas : UAB Kuri kuria, M.Katkaus 5, Vilnius