Datules negalima vadinti “super” maistu, bet jos maistine verte tikrai prilygsta jam.
Džiovintose datulėse yra A, C, B1 ir B6 vitaminų, riboflavino ir pantoteno rūgšties.
Taip pat turi geležies ir magnio, kuris būtinas mūsų organizmui.
Jas galite įtraukti į savo racioną, ne vien dėl naudingų medžiagų bet ir dėl skonio.
Tai natūralus saldiklis kuris gali pakeisti saldumynus.
Galite naudoti ir pasaldinti kitus gaminius. Į kepinius, vaisių salotas tiek ir į kokteilius.
O mes ypač rekomenduojame paragauti su mūsų anakardžių kremu ar tiesiog tepi ant datulės ir skanauji
Daudzums | 0,5kg |
---|
Energinė vertė 100 g. produkto:
315 kcal/1337 KJ
Riebalai 0,5 g.
-iš kurių:
Sočiosios riebalų rugštys 0 g.
Angliavandeniai 75 g.
Baltymai 2,5 g.
Sudedamosios dalys: datulės
Gali pasitaikyti žemės, anakardžių, migdolų, makadamijos ir lazdynų riešutų pėdsakų.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.