Negalintiems apsispręsti dėl vieno skonio, siūlome paragauti anakardžių ir lazynų riešutų kremą!
Lazdynų riešutai suteikia intensyvų skonį, o anakardžių riešutai prideda natūralaus saldumo.
Šio riešutų kremo konsistencija yra skystesnė, nes lazdyno riešutai yra vieni iš riebiausių riešutų.
Kremas puikiai tiks dėti į košes, kokteilius, sausus pusryčius ar desertinę varškę.
Mūsų kremuose nenaudojami nereikalingi pridėtiniai aliejai, cukrus ar druska.
Dydis | 0,25kg, 0,5kg |
---|
Energinė vertė 100 g. produkto:
646 kcal/2704 KJ
Riebalai, g 54,77
iš kurių sočiųjų riebalų rūgštys, g 6,83
Angliavandeniai, g 24,3
-iš jų cukrų 2,5g
Baltymai, g 16,45
Druska 0g.
Sudedamosios dalys: kepinti anakardžių riešutai, kepinti lazdynų riešutai
Gali pasitaikyti žemės, pistacijų, migdolų, makadamijos, pekano, bertoletijų, graikinių riešutų pėdsakų. Taip pat kakavos ir kokoso.
Laikyti sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje. Atidarius sunaudoti per 3 mėnesius. Paviršiuje gali nusistovėti natūraliai išsiskyręs riešutų aliejus, tai – natūralus procesas, nekeičiantis gaminio savybių. Prieš naudojimą išmaišyti.