Švelniu skoniu ir kremine konsistencija pasižymintis duetas – saldusis anakardžių riešutas ir riešutų karaliumi tituluojamas migdolas – kviečia pasileisti į naujų skonių atradimų kelionę!
Šis kremas, pagamintas tik iš natūralių riešutų, yra kupinas gerųjų maistinių medžiagų ir antioksidantų.
Rekomenduojame ragauti tepant ant skrebučio, trapučio, su vaisiais ar naudoti kulinarijoje.
Kremo gamyboje nenaudojame jokių papildomų cukrų, druskų ar aliejų.
Dydis | 0,25kg, 0,5kg |
---|
580kcal/2426KJ
Riebalų 48g.
-iš kurių:
Sočiųjų riebalų rūgščių 8g.
Angliavandenių 28g.
-iš jų cukrų 4g.
Baltymų 19g.
Druska 0g.
Sudedamosios dalys: kepinti anakardžių riešutai, kepinti migdolų riešutai
Gali pasitaikyti žemės, pistacijų, migdolų, makadamijos, pekano, bertoletijų, graikinių riešutų pėdsakų. Taip pat kokoso.
Laikyti sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje. Atidarius sunaudoti per 3 mėnesius. Paviršiuje gali nusistovėti natūraliai išsiskyręs riešutų aliejus, tai – natūralus procesas, nekeičiantis gaminio savybių. Prieš naudojimą išmaišyti.