Dydis | 200g |
---|
Energinė vertė: 10kcal / 41Kj; Riebalai 0,5 g, iš jų sočiųjų <0,02g ; Angliavandeniai 0,6 g., iš jų cukrų <0,5 g, Maistinės skaidulos 3,8 g, Baltymai 2 g, Druska 0,1g
Kilmės šalis: Kinija; Gamintojas: The Konjac Shop, Ispanija;
Platintojas: Platintojas : UAB Kuri kuria, M.Katkaus 5, Vilnius
Sudedamosios dalys:
Vanduo (96,39%), konjako gliukomananas (3,6%), stabilizatorius: E526 kalcio hidroksidas (0,01%).
Konjako makaronai yra tikras skaidulų šaltinis. Suteikia sotumo jausmą, maitina žarnyno gerąsias bakterijas. Konjako šaknis – tai gliukomananas arba kitaip konjako mananas ir yra išgaunamas iš Japonijoje kilusio augalo (leopardinio amorfofalo) šaknų. Šio augalo šaknyse yra daug skaidulinių medžiagų. Kadangi gliukomanas pasižymi išskirtiniu gebėjimu absorbuoti vandenį, tai yra klampiausia maistinių skaidulų rūšis ir naudojamas kaip natūralus tirštiklis. Gliukomananas ypatingai naudingas lieknėjant. Be gliuteno ir cukraus, be angliavandenių ir riebalų. Galima vartoti vienus, gardinti padažais ir kitais ingredientais arba vartoti kaip garnyrą, dėti į sriubas, salotas ar kitus patiekalus.
Makaronų skonis: neutralus;