Veronikos favoritas!
Saldus ir traškus mūsų gaminamas kremas kuriam davėme smaližiaus pavadinimą, nes būtent tokiems jis tinkamas.
Kasdien besisukant gamyboje vis kyla idėjos naujiems skoniams, šia kremas taip pat gimė iš idėjos panaudoti migdolų riešutų gabaliukus ir pagaminti švelnų riešutų kremą kurio pagrindą sudaro aukštos rūšies lazdynų riešutų kremas. Pagardinome trupučiu kakavos, saldumo suteikia natūralus datulių sirupas ir traškūs gardūs skrudinti migdolų gabaliukai.
Puikiai tinkantys ne tik smaližiams, bet ir veganams ir vegetarams.
Mūsų rekomendacijos valgyti šaukšteliais prie kavos, gardinti košes, kepinius, ledus, tepti ant vafliu ar skrudintos duonos. Daugiau receptu rasite visada mūsų facebook ar instagram paskyroje (#milinuts)
Dydis | 0,25kg, 0,5kg |
---|
Energinė vertė 100 g. produkto:
579kcal
riebalų 42,4g.
-iš kurių:
Sočiosios riebalų rugštys 3,7 g.
angliavandeniai 30 g
-iš jų cukrų 12g.
baltymų 16,1g.
druska 0g.
Sudedamosios dalys: kepinti lazdynų riešutai, kakavos milteliai, datulių sirupas, kepinti migdolų gabaliukai.
Gali pasitaikyti žemės, pistacijų, migdolų, makadamijos, anakardžių, pekano, bertoletijų, graikinių riešutų pėdsakų. Taip pat kokoso.
Laikyti sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje. Atidarius sunaudoti per 3 mėnesius. Paviršiuje gali nusistovėti natūraliai išsiskyręs riešutų aliejus, tai – natūralus procesas, nekeičiantis gaminio savybių. Prieš naudojimą išmaišyti.