Mums pavyko!
Ilgai bandėm, eksperimentavo, ragavom ir pagaliau atradom tobulo skonio (pagaliau sūrų) Pistacijų riešutų krema su žaliaisiais Madagaskaro pipirais. Šie stebinantys žalieji pipirai pirmiausia konservuojami sūryme, o po to džiovinami. Juose atsiskleidžia daržovių natos ir lengvas aštrumas. Sodraus skonio pistacijų kremas tapo dar intensyvesnis, ir puikiai papildys jūsų virtuvės patiekalus ir legvus užkandžius
Dydis | 0,25kg |
---|
Energinė vertė 100 g. produkto:
641 kcal/2664 KJ
riebalai 49 g.
-iš kurių:
Sočiosios riebalų rugštys 6,1 g.
angliavandeniai 28 g.
-iš jų cukrų 7,8g.
baltymai 20,5 g.
druska 2 g.
Sudedamosios dalys: kepinti pistacijų riešutai, druska, sudyti žalieji madagaskaro pipirai.
Gali pasitaikyti žemės, pistacijų, migdolų, makadamijos, pekano, bertoletijų, graikinių riešutų pėdsakų. Taip pat kokoso.
Laikyti sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje. Atidarius sunaudoti per 3 mėnesius. Paviršiuje gali nusistovėti natūraliai išsiskyręs riešutų aliejus, tai – natūralus procesas, nekeičiantis gaminio savybių. Prieš naudojimą išmaišyti.