Šis išskirtinis klevų sirupas yra gimęs unikaliuose Kvebeko miškuose. Jis nėra maišytas, o gautas iš pagrįstą kultūrą praktikuojančių gamintojų. Aukštos kokybės sirupas yra švelnaus skonio, aukso ar gintaro spalvos. Dėl rudojo cukraus ir sviestinės karamelės skonio, jis puikiai tinka patiekalų, desertų, kavos ir kokteilių gamyboje.
Šiame produkte nėra dažiklių ar priedų, gaminamas iš klevų (Acer saccharum) sulčių.
Klevų sirupas yra unikalus produktas, kurio skonis ir spalva skiriasi priklausomai nuo metų laikų. Sezonui įsibėgėjus, sirupo fruktozės ir gliukozės kiekis padidėja, o sacharozės kiekis šiek tiek sumažėja. Sezono pradžioje sirupas paprastai būna lengvesnis, o jo skonis šiek tiek saldesnis. Tada jis skirstomas į aukso (subtilaus skonio) arba gintaro (turtingo skonio) sirupus. Kuo sezonas įsibėgėja, tuo tamsesnis jis tampa ir tuo labiau išsivysto karamelės aromatas.
Receptų idėjos: jogurtai, naminiai sausainiai, blynai, pyragai, bandelės, vafliai, šerbetas.
Terre Exotique šį gintaro klevų sirupą gauna iš pagrindinio klevų augintojo „Martin Malenfrant“. Šiandien šio klevų augintojo giraitėje naudojami 65 000 čiaupų, skirtų tik ekologiškam klevų sirupui, ir 5000 čiaupų, skirtų ekologiško vyšnių sirupo gamybai.
Dydis | 200ml |
---|
Grynas klevų sirupas.
laikyti sausoje ir vėsioje vietoje