Žemės riešutų kremas, žinomas kaip „Peanut butter“, yra atkeliavęs iš Amerikos.
Gamindami šį kremą, naudojame skaniausius žemės riešutus. Juos paskrudinus ir sumalus, gauname tradicinį ir abejingų nepaliekantį skonį.
Rekomenduojame tepti ant trapučio, dėti koktelius, košes, ragauti su vaisiais ar naudoti kepant šokoladinius pyragus ir sausainius.
Galima pasirinkti iš dviejų kremo rūšių: kreminis arba traškus (su gabaliukais).
Mūsų kremuose nenaudojami nereikalingi pridėtiniai aliejai, cukrus ar druska.
Dydis | 0,25kg, 0,5kg, 1kg |
---|---|
Tipas | Kreminis |
Energinė vertė 100 g. produkto:
588 kcal/2447 KJ
riebalai 41 g.
-iš kurių:
Sočiosios riebalų rugštys 6 g.
angliavandeniai 14 g
baltymai 28 g
-iš kurių cukrus 4g.
Sudedamosios dalys: kepinti žemės riešutai
Gali pasitaikyti anakardžių, pistacijų, migdolų, makadamijos, lazdynų, pekano, bertoletijų, graikinių riešutų pėdsakų. Taip pat kakavos ir kokoso.
Laikyti sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje. Atidarius sunaudoti per 3 mėnesius. Paviršiuje gali nusistovėti natūraliai išsiskyręs riešutų aliejus, tai – natūralus procesas, nekeičiantis gaminio savybių. Prieš naudojimą išmaišyti.