fbpx

Batonėliai

INGREDIENTAI
0,5 stiklinės Datulių
0,5 stiklinės Migdolų riešutų kremo-sviesto
0,5 stiklinės Pistacijų riešutų (jeigu neturite tada puikiai tiks ir pistacijų kremas)
0,5 stiklinės Goji uogų
2 v.š Kokoso kremo
Juodojo šokolado apliejimui ( arba namie pačių pagamintu šokoladu)
Visi ingridientai iš Mili nuts, šokoladui pasigaminti platų kakavų asortimentą irgi rasite pas mus.
GAMINIMAS
Datules su riešutų kremu sutriname blenderiu iki vientisos masės. Susmulkiname goji uogas ir pistacijas smulkintuvu ir įmaišome į datulių ir kremo masę ( Jeigu naudojate pistacijų pastą ją tiesiog įmaišykite į bendrą masę). Tuomet šiltoje voneleje ištirpiname kokoso kremą, mes kokoso kremą dedame į dubenelį ir tada į puodą su karštu vandeniu, kad truputi apsemtu ir maišome, kol suskystės. Ištirpintą kokoso kremą pilame į bendrą masę, viską gerai išmaišome ir dedame į formeles ( mes naudojome tokias kvadratines silikonines), jeigu jų neturite galite į mini keksiuku formeles netgi. Viską sudėjus dedame į šaldytuvą kad sustingtų, palaikome kokia valandėlę. Ištraukiame iš šaldytuvo apliejame šokoladu papuošiame likusiomis goji uogomis ir vėl į šaldytuvą, kad šokoladas sustingtų.
Skanaus!