Dydis | 200g |
---|
Energinė vertė: 18kcal / 76Kj; Riebalai 0,3 g, iš jų sočiųjų <0,02g; Angliavandeniai 0,7 g., iš jų cukrų <0,5 g, Maistinės skaidulos 4,8 g, Baltymai 0,65 g, Druska 0,05g
Kilmės šalis: Kinija;
Gamintojas: The Konjac Shop, Ispanija;
Platintojas: UAB Kuri kuria, M.Katkaus 5, Vilnius
Sudedamosios dalys: vanduo, konjako šaknis, džiovintas bazilikas, stabilizatorius (E526).
Konjako makaronai su baziliku yra tikras skaidulų šaltinis.
Suteikia sotumo jausmą, maitina žarnyno gerąsias bakterijas.
Konjako šaknis – tai gliukomananas arba kitaip konjako mananas ir yra išgaunamas iš Japonijoje kilusio augalo (leopardinio amorfofalo) šaknų. Šio augalo šaknyse yra daug skaidulinių medžiagų. Kadangi gliukomanas pasižymi išskirtiniu gebėjimu absorbuoti vandenį, tai yra klampiausia maistinių skaidulų rūšis ir naudojamas kaip natūralus tirštiklis. Gliukomananas ypatingai naudingas lieknėjant.
Konjako spaghetti makaronai su baziliku yra be gliuteno ir cukraus, be angliavandenių ir riebalų.
Galima vartoti vienus, gardinti padažais ir kitais ingredientais arba vartoti kaip garnyrą, dėti į sriubas, salotas ar kitus patiekalus.
Skonis: švelnus baziliko skonis
Spalva: ryški ir permatoma balta su tamsiais taškeliais
Kvapas: švelnus daržovių kvapas.